Mistä on kyse?

Alkuperäinen ajatukseni oli perustaa keskustelufoorumi, jossa kaikki olisivat trolleja termin alkuperäisessä merkityksessä. Osana tätä ajatusta oli luoda Hommafoorumin "suvakkiversio", jossa maahanmuuttokriitikoiden olkiukot keskustelisivat "salaliitoistaan" ja toisaalta kehittäisivät vastaavia omia salaliittoteorioitaan Perussuomalaisista. Toisaalta keskustelun tarkoitus olisi viihdyttää keksimällä toinen toistaan älyttömämpiä juttuja. (Vrt. Jonathan Swiftin "Vaatimaton ehdotus") ja toisaalta mahdollistaisi aroista aiheista keskustelun erilaisista näkökulmista, koska tieto siitä, että vastapuoli ei "oikeasti" ole kyseistä mieltä voisi etäännyttää aiheesta ja hillitä tunteiden kuumenemista.

On myös selvästi ilmennyt tarvetta asialliselle keskustelulle maahanmuutosta ja rasismista, joten vakavamielisemmällekin keskustelualueelle olisi varmasti tarvetta. Esimerkiksi Marko Ahonen tweettasi:

Katsotaan kunhan saan asennettua keskusteluryhmäsoftan, mihin suuntaan tämä kehittyy. Olkoon tämä siihen asti placeholderina.